Chartare Kiwanis

[Best_Wordpress_Gallery id=”22″ gal_title=”kiwanis”]

 

Pe data de 28.11.2009 , a avut loc chartarea clubului Kiwanis Marghita, unul dintre cele mai importante si emotionante momente, cand clubul s-a inscris cu drepturi depline in marea familie Kiwanis International.

Cu aceasta ocazie a participat o delegatie de 25 de kiwanieni din Franta de la Clubul Pays du Forez  in frunte cu presedintele Districtului France Monaco domnul Jacques Outrebon, d-na guvernator a Romaniei Magda Eugenia Mitrasca si kiwanieni de la cluburile din Oradea, Bucuresti, Craiova si Sibiu.
Activitatea a fost deschisa la Primaria Municipiului Marghita unde d-na presedinta Elena Roman  a prezentat activitatile desfasurate pana in prezent de Clubul Kiwanis Marghita.
La activitate a fost prezent si d-nul  primar Dorel Talpos care a felicitat membrele clubului pentru activitatile multe pe care le-au desfasurat si este deschis pentru a sprijini viitoarele proiecte ale clubului.
Kiwanienele din Marghita au avut bucuria de a invita oaspetii la sediul clubului pentru inaugurare, care a inceput cu traditionala taiere a panglicii. Protagonistii momentului au fost Elena Roman presedintele clubului Kiwanis Marghita si presedintele Kiwanis International Jacques Outrebon. Sediul nu este unul mare si fastuos dar este plin de caldura sufleteasca, bunatate si multa daruire.
Ziua s-a incheiat cu o seara de gala , o festivitate grandioasa din care nu putea lipsi cantecul, jocul si voia buna.
Pentru ca menirea clubului Kiwanis este de a ajuta aproapele la seara de gala s-au vandut bilete de tombola in valoare de 1800 lei, bani care vor fi indreptati de sarbatori alaturi de alte cadouri, familiilor nevoiase.

„Este o imensa bucurie in a-i face fericiti pe ceilalti
in ciuda greutatilor propriei existente!”