Campionatului National de Karate Shotokan-2010

Cu ocazia Campionatului National de Karate Shotokan, organizat de Federatia Romana de Karate Modern , Liga Cluburilor de Karate Shotokan – Fudokan si C.S. Crisul Oradea, in data de 6-7 Martie 2010 la Oradea, C.S. Good Dragon Marghita a participat cu opt sportivi din lotul echipei. Dintr-un numar de 26 de cluburi participante din toata tara, respectiv aproximativ 260 de sportivi, karateka de la C.S. Good Dragon Marghita au obtinut urmatoarele medalii si clasificari: Costa Laszlo loc II kumite individual; Costa Madalin loc II kumite individual; Szilveszter Arnold loc III kumite individual.

Echipa de kata cadeti masculin, formata din sportivii Scuta Alin, Scuta Adrian si Costa Madalin, fiind la prima lor participare in aceasta formatie, au obtinut locul III.

La kata individual feminin senioare, sportiva Horvath Aniko s- a clasat pe locul IV ,fiind eliminata de campioana nationala a acestei categorii.

Antrenorul Takacs Mihaly 2 DAN este multumit de rezultatele obtinute de elevii sai, ii felicita si ii sustine in continuare in vederea obtinerii de noi progrese.

KARATELE FORMEAZA FIZICUL SI MENTALUL IN ACELEASI TIMP!

“Scopul final al Karate-ului nu se aflã în victorie sau de înfrângere, ci în perfecþionarea caracterului participantului.”

SAIONARA!