Campionatului Mondial de Karate W.S.K.U.

In data de 5-7 Aprilie 2013 a IV-a editie a Campionatului Mondial de Karate W.S.K.U. (World Shotokan Karate Union) s-a desfasurat in Turcia, la Istanbul, si a reunit peste 2000 de karateka din 59 de tari din intreaga lume.

Costa Laszlo Sandor1Probele de concurs au constat in Kata individual si pe echipe, Kumite W.K.F. si Shobu Ippon individual si pe echipe, iar arbitri au avut o munca titanica la cele opt suprafete in toate cele trei zile de concurs.

 

 

 

 

Costa Laszlo Sandor, un sportiv de la C.S. Good Dragon Marghita a fost prezent la acest eveniment mondial,cel care si-a castigat participarea la proba de selectie organizata in data de 15-17 Martie 2013 din Brasov de FEDERATIA ROMANA DE KARATE-DO SI DISCIPLINE ASOCIATE, LIGA CLUBURILOR DE KARATE-DO SHOTOKAN FUDOKAN, ACADEMIA SHOTOKAN KARATE-DO

Costa Laszlo Sandor practica karate din anul 2004 in echipa din Valea Lui Mihai, antrenat fiind de catre Sensei Takacs Mihaly.

Sportivul Costa Laszlo Sandor a luptat la trei categorii: cadeti 14-15 ani – 70 Kg, proba- W.K.F individual, W.K.F. echipa, Shobu Ippon individual. Din pacate nu a obtinut medalii la nici o proba, dar s-a intors cu experiente valoroase ,care in viitor il vor ajuta la evaluarea performantei sale.

Pentru C.S. Good Dragon Marghita a fost un pas foarte important participarea sportivului Costa Laszlo Sandor la acest Campionat Mondial, fiind primul participant care a luptat in culorile clubului la un eveniment Mondial.

Pregatirea continua pentru Campionatul European din toamna organizat in Ucraina.

OSS !

Costa Laszlo Sandor2