Începând cu 16 martie, Primăria Marghita, în scopul limitării aglomerației, face o serie de recomandări

Având în vedere situația legată de apariția primului caz de coronavirus în județul Bihor și necesitatea de a lua măsuri pentru limitarea activitatilor colective în scopul reducerii la maxim a riscului de contaminare cu acest virus, Primăria Marghita a luat câteva decizii care se vor aplica începând de azi, luni, 16 martie, pentru o perioadă nedeterminată, în funcție de evoluția și reglementările de la nivel național. Dorim să se ințeleaga că aceste măsuri vin să protejeze atât angajații primăriei cât și pe cei care apelează la serviciile instituției.
Funcționarii din cadrul primăriei vor fi prezenți la posturi și vor rezolva solicitările prin mijloacele electronice pe care le au la dispoziție.
Astfel vă recomandăm să folosiți celelalte mijloace de comunicare, respectiv prin telefon la numărul 0259/362.001, 0359/409.977, fax 0359/409.982, e-mail primaria@marghita.ro, pentru clarificari de impozite si taxe e-mail impozitesitaxe@marghita.ro, pentru plăți de impozite și taxe, concesiuni/închirieri, amenzi- se va accesa site-ul marghita.ro, secțiunea plăți online, sau ghișeul.ro funcțional doar pentru plata amenzilor.
Municipalitatea roagă cetățenii ca în această perioadă să evite prezența la sediul primăriei. Vă rugăm să apelati cu probleme care nu pot fi amânate sau soluționate prin alte mijloace de comunicare.
Referitor la plata impozitelor, vă informăm că este prelungit termenul de plată precum și de acordare a bonificației până la data de 30 iunie a.c..
Pentru persoanele care sunt programate la APIA precizǎm faptul cǎ şi aceastǎ instituţie a luat decizia de a suspenda primirea cererilor unice de platǎ începând cu data de 16.03.2020, pânǎ la data de 06.04.2020.