CLUB SPORTIV GOOD DRAGON MARGHITA

CLUB SPORTIV GOOD DRAGON MARGHITA

Date de contact:

Adresa: Str. Aleea Infratirii, nr. 3/26, Marghita, Bihor

Persoana de contact: Takacs Mihaly

e-mail: gooddragonos@yahoo.com

ACTIVITATI, CONCURSURI, COMPETITII

Clubul este fondat in anul 2004 si are ca scop practicarea in forma legala a artelor martiale, sport benefic pentru intretinerea fizicului si mentalului in acelasi timp, atat pentru copii cat si pentru adulti.

Antrenamentele se desfasoara in sala si in natura. Pe parcursul anului se organizeaza antrenamente saptamanale, iar vara si iarna se organizeaza cantonamente ce duc la cresterea performantei sportivilor din C.S. Good Dragon Marghita.

Finantarea clubului se face din fonduri proprii completate cu din finantari din partea Consiliului local Marghita, si mai putin din partea firmelor. Pe aceasta cale dorim sa multumim tuturor pentru sprijinul acordat.

Colaboram cu mai multe cluburi din zona, din tara si din strainatate in vederea organizarii de competitii si cantonamente.

CSGDM (2)

Clubul Sportiv Good Dragon Marghita face parte din cluburile fondatoare ale Asociatiei NORD AMICAL KARATE fondata in anul 1997 si are ca parteneri cluburile CONDOR din Baia Mare si OMEGA din Simleul Silvaniei. Presedintele Asociatiei NORD AMICAL KARATE este Sihan Duta Viorel 5 DAN de la C.S. Condor Baia Mare, vicepresedintele este Sensei Pop Gheorghe 3 DAN de la C.S. Omega Simleul Silvaniei, iar membrul fondator este Sensei Takacs Mihaly 2 DAN de la C.S. Good Dragon Marghita. Principalele activitati ale Asociatiei NORD AMICAL KARATE sunt organizarea in comun a competitiilor, cantonamentelor si a altor activitati. Probele sportive competitionale sunt kumite si kata atat individual cat si pe echipe, atat la masculin cat si la feminin.

Membrii asociatiei sunt afiliati la Federatia Romana de Karate Modern care la randul ei face parte din World Karate Federation.

CSGDM (3)

Pentru cei interesati de acest tip de sport si forma de viata (lumea artelor martiale) va comunicam ca in fiecare Luni, Miercuri si Vineri incepand cu orele 17:00, ne puteti contacta la Sala de sport a Clubul Copiilor din Marghita.