Informații privind lansarea celei de a 3-a sesiuni de depunere a cererilor de sprijin pentru schema de ajutor de stat ”Servicii de silvomediu, servicii climatice și conservarea pădurilor”, aferentă submăsurii 15.1 “Plăți pentru angajamente de silvomediu” din cadrul Programului National de Dezvoltare Rurală (PNDR 2014-2020)

Dorim să va facem cunoscute următoarele:

Perioada estimată de desfășurare a sesiunii este 02 martie – 15 mai 2020, iar alocarea financiară estimată este de 50.000.000 euro. (mai mult…)

La Mulți Ani!

Vă adresez, dragi locuitori ai orașului Marghita și  satelor Cheț și Ghenetea,  cele mai calde urări de sănătate și prosperitate, fie ca noul an să ne aducă doar pace și liniște sufletească, bunăstare, realizări frumoase şi împlinirea dorinţelor.
 La Mulți Ani!

Primar Pocsaly Zoltan

Elaborare alternativa finala a PUG pentru “Actualizare Plan Urbanistic General Municipiul Marghita” și finalizarea raportului de mediu

Municipiul Marghita în calitate de titular, anunță publicul interesat aupra elaborării alternativei finale a PUG pentru “Actualizare Plan Urbanistic General Municipiul Marghita” și finalizarea raportului de mediu, care pot fi consultate la Primăria Municipiului Marghita, cu sediul în municipiul Marghita, Calea Republicii, nr. 1, județul Bihor și la sediul APM Bihor, municipiul Oradea, B-dul Dacia, nr. 25/A, de luni-vineri, între orele 9-14. (mai mult…)

A N U N T privind elaborare PUZ – Schimbare destinatie teren destinat constructiilor de locuinte si intreprinderi mici si mijlocii, in teren cu destinatie institutii si servicii – Construire Supermarket LIDL si amenajare locuri de parcare in incintă, amplasare panouri publicitare pe teren proprietate si fatade, totem, amenajare acces si imprejmuire, racord retele edilitare, intravilan – Marghita, str. I.L.Caragiale, nr.31 – 35, jud. Bihor

Primaria municipiului Marghita anunta elaborarea unui plan urbanistic zonal pentru schimbare destinatie teren in teren cu destinatie institutii si servicii in vederea Supermarket LIDL si amenajare locuri de parcare in incintă, amplasare panouri publicitare pe teren proprietate si fatade, totem, amenajare acces si imprejmuire, racord retele edilitare, pe o parcela situata partea de sud a mun. Marghita, str. I.L.Caragiale, nr.31–35.   (mai mult…)

Anunţ

La Primăria Municipiului Marghita au fost depuse Liste de susținători a Inițiativei legislative a cetățenilor – Lege pentru modificarea  unor acte normative în materie electorală, publicată in M/Of. Nr. 732/24 aug.2018.

Orice persoană interesată poate consulta listele depuse  doar cu privire la datele sale personale, cu respectarea Regulamentului U.E. 2016/679 privind protecția personaelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulație a acestor date.

Listele pot fi consultate până la data de 14 februarie 2019 la camera 2 etaj- Primaria Municipiului Marghita.

A N U N T privind intentia de elaborare PUZ – Schimbare destinatie teren destinat constructiilor de locuinte si intreprinderi mici si mijlocii, in teren cu destinatie institutii si servicii – Construire Supermarket LIDL si amenajare locuri de parcare in incintă, amplasare panouri publicitare pe teren proprietate si fatade, totem, amenajare acces si imprejmuire, racord retele edilitare, intravilan – Marghita, str. I.L.Caragiale, nr.31 – 35, jud. Bihor

Primaria municipiului Marghita anunta intentia de elaborarea unui plan urbanistic zonal pentru schimbare destinatie teren destinat constructiilor de locuinte si intreprinderi mici si mijlocii, in teren cu destinatie institutii si servicii – Construire Supermarket LIDL si amenajare locuri de parcare in incintă, amplasare panouri publicitare pe teren proprietate si fatade, totem, amenajare acces si imprejmuire, racord retele edilitare, pe o parcela situata partea de sud a mun. Marghita, str. I.L.Caragiale, nr.31 – 35.   (mai mult…)

Copyright @ Municipiul Marghita 2015 +40259 362001 [email protected]
Webmaster