Informații privind lansarea celei de a 3-a sesiuni de depunere a cererilor de sprijin pentru schema de ajutor de stat ”Servicii de silvomediu, servicii climatice și conservarea pădurilor”, aferentă submăsurii 15.1 “Plăți pentru angajamente de silvomediu” din cadrul Programului National de Dezvoltare Rurală (PNDR 2014-2020)

Dorim să va facem cunoscute următoarele:

Perioada estimată de desfășurare a sesiunii este 02 martie – 15 mai 2020, iar alocarea financiară estimată este de 50.000.000 euro. (tovább…)

Boldog Új Évet!

Kedves Margitta-i, Kétcz-i és Genyéte-i lakosok,  kivánom hogy az új esztendő egészséget, jólétet, békét és nyugalmat hozzon önöknek, eredményekben és sikerekben gazdag Boldog Új Évet!

Polgármester Pocsaly Zoltan

Elaborare alternativa finala a PUG pentru “Actualizare Plan Urbanistic General Municipiul Marghita” și finalizarea raportului de mediu

Municipiul Marghita în calitate de titular, anunță publicul interesat aupra elaborării alternativei finale a PUG pentru “Actualizare Plan Urbanistic General Municipiul Marghita” și finalizarea raportului de mediu, care pot fi consultate la Primăria Municipiului Marghita, cu sediul în municipiul Marghita, Calea Republicii, nr. 1, județul Bihor și la sediul APM Bihor, municipiul Oradea, B-dul Dacia, nr. 25/A, de luni-vineri, între orele 9-14. (tovább…)

A N U N T privind elaborare PUZ – Schimbare destinatie teren destinat constructiilor de locuinte si intreprinderi mici si mijlocii, in teren cu destinatie institutii si servicii – Construire Supermarket LIDL si amenajare locuri de parcare in incintă, amplasare panouri publicitare pe teren proprietate si fatade, totem, amenajare acces si imprejmuire, racord retele edilitare, intravilan – Marghita, str. I.L.Caragiale, nr.31 – 35, jud. Bihor

Primaria municipiului Marghita anunta elaborarea unui plan urbanistic zonal pentru schimbare destinatie teren in teren cu destinatie institutii si servicii in vederea Supermarket LIDL si amenajare locuri de parcare in incintă, amplasare panouri publicitare pe teren proprietate si fatade, totem, amenajare acces si imprejmuire, racord retele edilitare, pe o parcela situata partea de sud a mun. Marghita, str. I.L.Caragiale, nr.31–35.   (tovább…)

Hírdetés

A Margittai munícipium polgármesteri hivatalához be lettek nyújtva Támogatói Listák- a polgárok jogalkotási kezdeményezése alapján, törvény módosítás céljából, bizonyos normatív szabályozásokat illetően,a választás területén.

Bármely személy, aki érdeklődik a lista megtekintését illetően, csak a személyes adatai tekintetében, az Európai Únió 2016/679-es számú szabályozása alapján kap információt.

A listák megtekinthetőek Margitta munícipium polgármesteri hivatalában, 2019 február 14-ig, a 2-es  irodában.

A N U N T privind intentia de elaborare PUZ – Schimbare destinatie teren destinat constructiilor de locuinte si intreprinderi mici si mijlocii, in teren cu destinatie institutii si servicii – Construire Supermarket LIDL si amenajare locuri de parcare in incintă, amplasare panouri publicitare pe teren proprietate si fatade, totem, amenajare acces si imprejmuire, racord retele edilitare, intravilan – Marghita, str. I.L.Caragiale, nr.31 – 35, jud. Bihor

Primaria municipiului Marghita anunta intentia de elaborarea unui plan urbanistic zonal pentru schimbare destinatie teren destinat constructiilor de locuinte si intreprinderi mici si mijlocii, in teren cu destinatie institutii si servicii – Construire Supermarket LIDL si amenajare locuri de parcare in incintă, amplasare panouri publicitare pe teren proprietate si fatade, totem, amenajare acces si imprejmuire, racord retele edilitare, pe o parcela situata partea de sud a mun. Marghita, str. I.L.Caragiale, nr.31 – 35.   (tovább…)

Copyright @ Municipiul Marghita 2015 +40259 362001 [email protected]
Webmaster