Figyelembe véve a Bihar megyében előforduló első koronavírus-eset kialakulásával kapcsolatos helyzetet és a kollektív tevékenységek korlátozásának szükségességét a vírussal való fertőzés kockázatának minimalizálása érdekében, a Margitta Városháza néhány olyan határozatot hozott, amelyek a mai naptól alkalmazandók.

Március 16-tól Margitta Polgármesteri Hivatala az ügyfél fogadás korlátozása érdekében egy sor intézkedést fogalmaz meg

Ezek az intézkedések , hogy ezek az intézkedések mind a városháza alkalmazottai, mind pedig az intézmény szolgáltatásait igénybe vevők védelmére szolgáljanak.

A városháza tisztviselői jelen vannak a munkahelyükön, és a kéréseket a rendelkezésére álló elektronikus eszközökkel oldják meg.

Ezért azt javasoljuk, hogy használják a kommunikációs eszközöket, telefonon a 0259 / 362.001, 0359 / 409.977, faxon 0359 / 409.982, e-mailben primaria@marghita.ro, és adók pontosítása érdekében, e-mail impozitesitaxe @ marghita. ro, az adók és díjak, koncessziók / lízingdíjak és bírságok fizetésére a marghita.ro weboldalon, az online fizetési szakaszban,vagy a ghiseul.ro a bírságok befizetése céljából .

Az önkormányzat arra kéri a

polgárokat, hogy ebben az időszakban kerüljék el a városházán való személyes jelenlétüket . Kérjük, forduljanak hozzánk olyan kérdésekkel, melyek nem elhalaszthatóak és amelyeket más kommunikációs eszközökkel nem lehet megoldani.

Tájékoztatjuk, hogy az adófizetési határidő, bónusszal meghosszabbodik június 30-ig.

Az APIA- intézmény úgy döntött, hogy az egyedi fizetési kérelmek beérkezését a 2020. március 16-tól kezdve felfüggeszti egészen április 6-ig.