Chestionar – PMUD Marghita

Planul de Mobilitate Urbană Durabilă Marghita este un document strategic, conceput pentru a satisface nevoia de mobilitate a oamenilor și companiilor în oraș și în afara lui, pentru a avea un nivel de viață ridicat.

Printr-o planificare participativă, cu implicarea tuturor celor interesați se ajunge la un consens privind viitorul orașelor. În fiecare oraș este nevoie de o dezvoltare echilibrată și integrată a tuturor mijloacelor de transport. Un oraș trebuie să ofere aceeași libertate de mișcare tuturor, totodată este important să încurajeze trecerea la utilizarea de unor moduri de transport nemotorizate, durabile.

Pentru a reuși să aflăm cât mai multe informații referitoare la cele de mai sus, vă invităm să alocați 10 minute pentru a răspunde la întrebările de mai jos. Informațiile sunt confidențiale și vor fi folosite strict în scop statistic de către elaboratorii studiului, pentru a propune soluții care să conducă la o mai bună mobilitate locală.

Chestionar

Planul de mobilitate urbană durabilă pentru Municipiul Marghita pe perioada 2021-2027 (draft pentru consultare)

Vă rugăm să transmiteţi propunerile şi sugestiile dumneavoastră la adresa de email: afaceri.europene@marghita.ro (pana în data de 05.01.2022)