REALIZAREA SISTEMULUI DE PRODUCȚIE ȘI DISTRIBUȚIE A ENERGIEI TERMICE PE BAZĂ DE ENERGIE GEOTERMALĂ

Primăria Municipiului Marghita anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare, pentru proiectul REALIZAREA SISTEMULUI DE PRODUCȚIE ȘI DISTRIBUȚIE A ENERGIEI TERMICE PE BAZĂ DE ENERGIE GEOTERMALĂ ÎN MUN. MARGHITA, JUDEȚUL BIHOR, propus a fi realizat in Municipiul Marghita  , jud. Bihor.

Decizia  autorității de mediu precum și informațiile relevante  pentru luarea deciziei pot fi  consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului APM Bihor din Oradea, bv. Dacia, nr. 25/A, în zilele de luni-vineri, între orele 9-14, precum şi la următoarea adresă de internet www.apmbh.ro., și la sediul titularului: mun. Marghita, str. C.Republicii nr. 1 ,  telefon : +40259362001, în zilele de luni – vineri, între orele 08 – 14.

Observațiile / contestațiile publicului se primesc la sediul autorității competente pentru protecția mediului APM Bihor , din Oradea, bv. Dacia, nr. 25/A,   in termen de 10 zile de la publicarea pe pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului.