A Margittai Helyi Tanács rendes ülésének összehívására 2018.06.13

Figyelembe véve a 2018. 06.12-i, 3990-e számú szakjelentést, amelyen keresztül bizonyítják a fontosságát a Helyi Tanács összehívásának előterjesztésére az elfogadására a beruházás tárgyát képező határozatnak:’’ Rehabilitálása, modernizálása és felszerelése a margittai munícipium Ioan Munteanu városi könyvtárának’’, hogy egy kulturális szabadidős központot tudjanak létrehozni, a központi park modernizálásával, hogy a munícipium központi szociális-kulturális központot integrálni tudják.

A 215/2001-es Közigazgatási Törvény 39-es cikkének 4-ik bekezdéseinek előírásai alapján, újraközzétéve, módosításokkal és kiegészítésekkel.

A Margittai Munícipium polgármestere rendelkezik

1.Cikk: Összehívják azonnali ülésre a Margittai Helyi Tanácsot, 2018.június 13 órára, a következő napirendi pontokkal: Határozattervezet a jóváhagyási dokumentáció az intervenciós munkálatoknak és a technikai-gazdasági mutatóknak jóváhagyásáról a következő beruházásra: ‘’ a Margittai munícipium Ioan Munteanu városi könyvtárának rehabilitálása, modernizálálása és felszerelésére’’ egy kulturális szabadidős központ létrehozásáról, a központi park modernizálásáról.

Kezdeményező: Pocsaly Zoltán Ladislau polgármester

  1. Határozattervezet: a város egyes területeinek jogi szabályozásáról

Kezdeményező: Pocsaly Zoltán Ladislau polgármester