A Margittai Helyi Tanács rendes ülésének összehívásár 2018.09.27

A Margittai Munícipium Helyi Tanácsának összehívása, rendes ülésre, 27.09.2018.ra, a Margittai munícipium polgármesteri hivatal nagytermébe.

Figyelembe véve a a 215/2001- es Helyi Közigazgatási Törvény 68. Cikkének, 1. Bekezdését,  későbbi módosításokkal és kiegészítésekkel.

Ugyanazon rendelkezés 39.cikkének, 1 bekezdése szerint, a Bihar megyei Margitta munícipium polgármestere, Pocsaly Zoltán-Ladislau

 

Rendelkezik:

 

  1. Cikk: Összehívják Margitta Munícipium Helyi Tanácsát rendes ülésre, 27.09.2018., 13:00 órára, a következő napirendi pontokkal:

 

  1. Határozattervezet amely a Margittai Munícipium bevétel és kiadáson alapuló költségvetésének helyreigazítására vonatkozik.

Kezdeményező: Pocsaly Zoltán-Ladislau polgármester

Jóváhagyási jelentés: Költségvetési Bizottság

 

  1. Határozattervezet, a Margitta munícípium helyi közigazgatási egységének hatáskörében levő gazda nélküli kutyák kezeléséről szóló nyilvántartásról és pályázati feltételek elfogadásáról.

Kezdeményező: Pocsaly Zoltán-Ladislau polgármester

Jóváhagyási nyilatkozat: A köz és magántulajdont adminisztráló Bizottság és a Környezet és Mezőgazdasági Bizottság

  1. Határozattervezet a a Crisan utca, 1-számon levő ingatlan, nyilvános liciten való bérbe adása  iroda és céghelyiségnek.

Kezdeményező: Pocsaly Zoltán-Ladislau polgármester

Jóváhagyási nyilatkozat: Köz és magántulajdont adminisztráló Bizottság

 

  1. Határozattervezet a 79/24.06.2015-es számú helyi tanácsi határozat, 1. Cikkének kiegészítésére, a Margittai munícipium Köz és magánterületéhez tartozó közlekedési buszoknak és mikrobuszoknak fenntartott területeknek a meghatározására, a közlekedés végrehajtójánakak a használatra, amely rendszeres/ nem rendszeres utazásokat tesznek.

Kezdeményező: Pocsaly Zoltán-Ladilau polgármester

Jóváhagyási nylatkozat: Köz és magánterületet adminisztráló Bizottság

 

  1. Határozattervezet egy, a Helyi Tanács képviselőjének kiválasztására, az Octavian Goga Nemzeti Kollégium Vezetőségi Tanácsába, Giulai Ileana Camelia hölgy helyett.

Kezdeményező: Pocsaly Zoltán- Ladislau polgármester

Jóváhagyási nyilatkozat: Kultúra, tanügy és fiatalságért felelős Bizottság

 

  1. Határozattervezet a sporttevékenységekre szánt ingatlanok használatát szabályozó Szabályzatnak a módosításáról, úgy, mint ennek a szabályzatának és mellékleteinek módosításáról, amelyek a Margitta-i munícipium köz és magántulajdonához tartoznak és  ezeket  a Margittai Munícipium 120/ 2007-es számú Helyi Tanácsi határozatban  fogalmaznak meg.

Kezdeményező: Pocsaly Zoltán-Ladislau polgármester

Jóváhagyási nyilatkozat: Köz és magántulajdont adminisztráló Bizottság

 

  1. Határozattervezet a 173/ 29.11.2017-es számú Helyi Tanácsi Határozat változtatására, amely a Bente Maria-Sanda és Antal Kálmán- Antal Iuliana által kezdeményezett Kölcsely Ferenc közutat célzó donációjának elfogadásáról szól.

Kezdeményező: Pocsaly Zoltán- Ladislau polgármester

Jóváhagyási nyilatkozat: Jogi Bizottság

  1. 2018 –as év, második felére vonatkozó jelentés, amely a Margittai Munícipiumnak címzett petíciók megoldására vonatkozik.

9.Egyéb problémák

Polgármester: Pocsaly Zoltán- Ladislau