Invitație Webinar din data de 12.05.2021

Ambasada României în Statele Unite al Americii are plăcerea de a vă invita, în data de 12 mai a.c., între orele 17:00 și 18:00 (ora României), la un webinar de prezentare a oportunităților de accesare a pieței americane de către firmele românești.
Evenimentul este dedicat în mod special firmelor mici și mijlocii din România, interesate de exportul sau realizarea unor investiții pe plan local  (indiferent dacă au mai tatonat sau nu piața americană), și urmărește familiarizarea acestora cu o serie de elemente de bază, care ar trebui avute în vedere în acest sens.
Webinarul se va desfășura doar în limba engleză, având în vedere timpul limitat al acestui eveniment, eventualele întrebări/răspunsuri vor fi făcute doar în limba engleză.

Confirmarea participarii se va transmite la adresa de e-mail washington.economic@mae.ro – până la data de 10 mai a.c. – pentru a primi linkul către adresa la care va avea loc evenimentul (în confirmarea de participare, rugăm a comunica datele dvs, respectiv numele și prenumele persoanei care va lua parte, precum și numele firmei). Nu este percepută nicio taxă de participare la acest forum virtual, dar este necesară înregistrarea.

Invitația este anexată aici.