Anunt achizitie directa

sc-milano-papetarie-srl-cluj-napoca-292Municipiul Marghita intentioneaza sa achizitioneze prin procedura de achizitie directa articole de papetarie, birotica, cod CPV: 30192000-1, necesare pentru trimestrul IV, 2016.
Necesarul este cuprins in Anexa. Cantitatile din Anexa reprezinta cantitatile maxime care vor fi aduse in functie de necesitati si fondurile desponibile.
Ofertantii interesati pot depne ofertele lor pana in data de 4 octombrie 2016, ora 12, la adresa de e-mail: HYPERLINK “mailto:primaria@marghita.ro”primaria@marghita.ro, in atentia compartimentului de achizitii. Oferta depusa va fi detaliata cu pretul unitar aferent fiecarui articol din Anexa. De asemena, pana la aceasta data si ora ofertantii isi vor inregistra oferta si pe portalul e-licitatie.ro, cu denumirea: “PACHET PAPETARIE PENTRU MUNICIPIUL MARGHITA – TRIM IV”. Vor fi evaluate doar ofertele care au fost trimise prin e-mail si au fost inregistrate pe SEAP. Criteriul de evaluare este pretul cel mai scazut.
Pretul ofertat trebuie sa asigure transportul gratuit la sediul achizitorului: Municipiul Marghita, str. Republicii, nr. 1. Produsele vor fi livrate esalonat pe baza de comanda in termen de maxim 3 zile lucratoare de la lansarea comenzii.