Cseke Attila

Attila-CsekeDomnul Cseke Attila s-a nascut la 9 iunie 1973, la Marghita. A urmat cursurile Liceului Industrial Marghita, iar dupa aceea si-a continuat studiile la Universitatea din Oradea, Facultatea de Stiinte Juridice si Administrative.
Din 2003 este membru in cadrul Consiliului Reprezentantilor Unionali al UDMR, vicepresedinte executiv al UDMR Bihor – membru in Consiliul Operativ Judetean. Din 2004 pana in 2005 ianuarie a fost consilier municipal in cadrul Consiliului Local al municipiului Oradea. Este membru in numeroase organizatii profesionale avand ca profil proiecte si finantari transfrontaliere.

In cadrul activitatii sale tot timpul a urmarit interesele localitatii in care s-a nascut, in masura posibilitatilor a sprijinit toate proiectele economice si culturale care contribuie la dezvoltarea municipiului Marghita. Este prezent la manifestarile politice, culturale organizate in Marghita, in cadrul acestora nu neglijeaza a atrage atentia asupra importantei sprijinirii tineretului. De asemenea, accentueaza importanta accesarii fondurilor de finantare europeana, prin care se poate usura realizarea anumitor obiective propuse pentru dezvoltarea municipalitatii.
Pentru aceste argumente propun acordarea Titlului de Cetatean de onoare al municipiului Marghita, al domnului Cseke Attila Zoltan, Secretar de stat la Secretariatul General al Guvernului.