Borbely Laszlo

BorbelyLaszoBorbely Laszlo s-a nascut la 26 martie 1954, la Targu-Mures, jud. Mures. A urmat studiile la Institutul de Stiinte Economice, Universitatea Timisoara. Din 1990 pana in 1996 a fost deputat in Parlamentul Romaniei, intre 1996 si 2006 a exercitat functia de secretar de stat la Ministerul Transporturilor Publice si Amenajarii Teritoriului, iar in prezent este deputat in Parlamentul Romaniei.
In calitate de secretar de stat, respectiv aceea de deputat a sprijinit dezvoltarea infrastructurii a municipiului, a contribuit la sustinerea alocarii unor fonduri pentru construirea unor locuinte pentru tineri prin Agentia Nationala pentru Locuinte finalizate in 2003 si mai recent in 2006. Domnul deputat sustine in continuare interesele localitatii, printre altele face demersurile necesare pentru construirea a unor noi locuinte pentru tineri.

Avand in vedere preocupatia si reusitele lui in dezvoltarea municipiului propun acordarea titlului de „Cetatean de onoare” al domnului Borbely Laszlo, Ministru Delegat pentru lucrari publice si amenajarea teritoriului.