Ecologizare realizata de catre elevii Colegiului National “O.Goga” Marghita

„Distrugerea naturii – oriunde pe lume si cauzata indiferent de cine – dauneaza grav sanatatii mediului in care traiesti” (Extras din Directiva CEM 1/2011)

Ecologizare 2012

Vinerea aceasta, 16.11.2012 , la Marghita, elevii Colegiului National „Octavian Goga” au demonstrat cat de multe se pot face in domeniul ecologiei.
La initiativa Primariei Marghita, a domnului viceprimar Lazar Ioan si sub coordonarea d-nei Ciupe Elena, voluntarii nostri au luptat cu gunoaiele care inecau, la propriu, intrarile in oras. Cu voie buna si avant, ei au aratat ca inimile de copii sunt mari si ca au inteles , uneori mai bine ca adultii, de ce e nevoie sa pastram curat locul in care traim. La aceasta actiune de voluntariat au participat sapte clase din colegiul nostru: clasa a IX-a A – dirig. prof. Ursan Rodica, clasa a IX-a E – dirig. prof. Pop Bogdan, clasa a XI-a A – dirig. prof. Voicu Tatiana, clasa a XI-a D – dirig. prof. Ciupe Augustin, clasa a XII-a C – dirig. prof. Crisan Raluca, clasa a XII-a D – dirig. prof. Turc Marius si clasa a VIII-a E – dirig. prof. Popescu Ileana.
Materialele necesare (saci, manusi) au fost primite de la Primarie care , de altfel , a asigurat transportul pana la locurile unde s-a desfasurat activitatea si ridicarea zecilor de saci cu gunoaie adunate. Coordonarea elevilor s-a facut de catre directorul unitatii de invatamant, d-l prof. Marcel Emil Sas si de catre d-na consilier educativ Cristina Dutkas. Pornind de la principiul ca „Distrugerea naturii – oriunde pe lume si cauzata indiferent de cine – dauneaza grav sanatatii mediului in care traiesti” (Extras din Directiva CEM 1/2011), aceasta activitate a aratat ca cine doreste sa faca bine ,mai ales in zona protejarii mediului, trebuie sa-si ia ca aliat energia si entuziasmul unor copii.

prof. Popescu Ileana

1ecologizare-20122ecologizare-2012.

3ecologizare-20124ecologizare-2012

5ecologizare-20126ecologizare-2012

7ecologizare-20129ecologizare-2012