Anunt important

Având în vedere situația de criză pe care o traversăm, Primăria Municipiului Marghita aduce la cunoștință celor interesați că asigură sprijin persoanelor vârstnice aflate în dificultate, în vârstă de peste 65 de ani, fără susținători sau altă formă de ajutor, în vederea minimalizării expunerii lor în afara locuințelor.
În acest sens primăria poate oferi o serie de servicii. Prin administrația locală se pot livra la domiciliu produse alimentare și de igienă de strictă necesitate cu mențiunea că transportul este gratuit iar persoana care solicită acest serviciu va achita contravaloarea produselor respective.
De luni până în joi, între orele 8-16 și vineri între orele 8-10 solicitările vor fi preluate prin intermediul numărului de telefon 0259/362001, 0359/409980, livrarea produselor solicitate după ora 12 livrarea se va face în ziua următoare. Reprezentanții autorităților locale vor prezenta o legitimație eliberată de Primăria municipiului Marghita care să ateste faptul că sunt autorizați să desfășoară această activitate.