VILA – RESTAURANT ”BOEMA M”

Restaurantul Boema ofera cele mai bune conditii pentru servirea micului dejun, pranzului sau cinei intr-un cadru intim si elegant. Vila Boema are posibilitati de cazare care se ridica la nivelul celor mai exigente pretentii.

Punem la dispozitia agentilor economici un mijloc de a-si face cunoscute produsele si activitatile prin intermediul portalului Municipiului Marghita

Cei ce doresc sa se inscrie sunt rugati sa aduca:
1. Datele firmei (in format txt):
-numele firmei
-adresa
-numar de telefon
-numar de fax
-adresa de email
-pagina web (daca e cazul)
-obiectul de activitate
-produsele si serviciile pe care doresc sa le faca cunoscute
2. Poze: 1-3 (in format jpg)

Observatii: INSCRIEREA ESTE GRATUITA


boemanou1DATE DE CONTACT

Adresa: str. Horea, nr. 10, Marghita, judet Bihor
Tel.
  0259/362558  
Tel. mobil:   0744/510571  
E-mail: vilaboema@yahoo.com
Web site: www.boemam.ro

.

La numarul de telefon   0259/362558   puteti face rezervari in fiecare zi pentru: 

– camere – intre orele 6:00 – 24:00boemam2
evenimente – intre orele 07:00 – 23:00
comenzi la pachet din meniu (cu ridicare personala) – intre orele 07:00 – 23:00
Web site-ul Vilei Boema va ofera posibilitatea sa faceti rezervari on-line pentru camere.

Restaurantul Boema ofera cele mai bune conditii pentru servirea micului boemam3dejun, pranzului sau cinei intr-un cadru intim si elegant. Meniul bogat, cu preparate culinare traditionale si internationale, satisface cele mai variate gusturi.
Restaurantul Boema poate gazdui mese de afaceri si protocol intr-un cadru optim. De asemenea, pot fi organizate mese festive cu diferite ocazii. Restaurantul va ofera o locatie moderna, intima si eleganta.boemam4
Arhitectura restaurantului imbina stilurile clasice cu cele moderne. Terasa ofera posibilitati de relaxare si servire a mesei.
Situata pe o strada linistita, foarte aproape de centrul orasului Marghita, Vila Boema are posibilitati de cazare care se ridica la nivelul celor mai exigente pretentii. Camerele sunt amplasate la etajul vilei. Oaspetii nostri boemam5se pot bucura de linistea necesara odihnei, iar la restaurantul si barul de la parter se pot relaxa sau pot servi masa. Micul dejun este inclus in tariful de cazare. Vila Boema ofera cazare in camere duble sau cu pat matrimonial. Fiecare camera are toate utilitatile asigurate. Camerele sunt dotate cu frigider, televizor color, cablu TV. Mobilierul de lemn si interioarele creaza un cadru intim boemanou2pentru odihna. Fiecare camera are baie proprie.

.

Serviciile unui personal bine pregatit completeaza mediul necesar unui sejur reusit.