Achizitie directa Servicii de specialitate in domeniul cadastrului, geodeziei si cartografiei

specialist-lucrari-cadastru-geodezie-si-cartografie-moroieni-1557Municipiul Marghita intentioneaza sa achizitioneze prin procedura de achizitie directa Servicii de specialitate in domeniul cadastrului, geodeziei si cartografiei, cod CPV: 71351810-4, 71354500-9 necesare pentru o perioada de 2 ani de zile de la data incheierii contractului.

Ofertantii interesati pot depune ofertele lor pana in data de 21 octombrie 2016, ora 12, la adresa de e-mail:primaria@marghita.ro, in atentia compartimentului de achizitii sau la sediul Primariei Municipiului Marghita.

Oferta depusa va fi detaliata cu pretul unitar aferent fiecarui tip de studiu sau tip de documentatie cadastrala, conform celor descrise in caietului de sarcini anexata prezentei anunt.

De asemena, pana la aceasta data si ora ofertantii isi vor inregistra oferta si pe portalul e-licitatie.ro, cu denumirea: “Pachet Servicii de specialitate in domeniul cadastrului, geodeziei si cartografiei”. Vor fi luate in considerare doar ofertele care au fost trimise prin e-mail si au fost inregistrate pe SEAP.

Criteriul de evaluare este pretul cel mai scazut.